Tuesday, November 17, 2009

+Kacau bilau+

Assalamualaikum..macam2 perkara berlaku.Memang tak tahu nak ceritakan pada sesiapa..First, kes shud.Haziqah is so furious with her about coupling dgn abang dia.I don't know how to comment.Ziqa said"aku x puas hatilah,dia memberitahu pasal...."Memang waktu tu hanya jadi tukang dengar sajelah.Alah, Haziqah.macam dia tak pernah kenal sahaja dengan Shud itu.Tahu2 jelah perangai dia macamana.Eventhough awak tak sukapun, tapi yang suka itu adalah abang awak not you.Terima sajalah.Like my sister,secara jujur kita pun agak kurang suka dengan "lelaki" kakak kita tapi my sister never tell me about him.I know unconciously(betul ke eja??).Haha..peliklah hidup ni!!!!!!
Pada hari ini, Izzati datang sekolah.My reaction like"owh..dia datang ,x kisahpun''.Sejak kebelakangan ni,agak pelik sedikitlah.izzati dah kurang layan kita,Dahulu dia yang puji inilah ,itulah..Manusia memang tak boleh dipercayai include me.Tengahari tadi, ziqa complain about her pada Najeya.She said"Izzati rampas hanan dari kita.."Ziqa,Ziqa..Fyi,awak tu yang rampas Hanan dari kita.Sedihnya,tuhan sajelah yang tahu.Idk why Hanan treat me like this..?macam nak tak nak je layan kita..Klau ikutkan hati ini,rasa macam tak nak tegur dia sahaja.Ik hanan,you're so popular now.Semua orang nak kawan dengan awk sampai gaduh2.Maybe you're not realize about it yet.dahulu, masa ziqa dan izzati x rapat dgn awk lagi,you still treat me like others..apalh dosa yang aku buat kat dia..Memang malanglah nasib diri ini,Zira2.Apalah engkau nie..