Saturday, November 21, 2009

Now :packing for trip to Pangkor Island..

Hari ini menjelang juga..Hari graduarion untuk pelajat tingkatan tiga dan darjah enam..Memandangkan hari ini adalah first time diadakan..
Kami memang gembira sakan lah hari ini..
Tetapi yang sedihnya..Izzati x dapat pergi..
huaha..
I go to the auditorium with my mother only..
Why..??because my father go to Sabah..
Adik - beradik yang lain tak pergi sebab ibu takkasi pergi cause takut diorang boring semasa dengar ucapan..ialah budak-budakkan.??
kami bertolak dalam pukul 7.56 sebab I tought the program start at 8.30 ..
rupa-rupanya pukul 9.oo..jadi tak kisahlah..
Sampai je disana,saya tengok ramai pelajar dah berkumpul..
cuak juga..dalam hati kata,"eh, aku dah lambat ke..??"
Rupa-rupanya tak..
Semua pelajar dikehendaki bekumpul di luar dan hanya ibu bapa sahaja dibenarkan masuk..
so,I took this oppurtunity to take picture with my friend..





Bergambar dengan cikgu Faezah(guru geografi).Seorang cikgu yang jarang memarahi anak muridnya..LOVE YOU TEACHER..









Dari kiri:Hasif.Aswad(tokoh pelajar).Aiman.Asyraf..
Susah betul nak ambil gambar diorang nie..
Demand mengalahkan artis..huhu..




Bergambar bersama guru tersayang..
Tudung merah jambu:cikgu Rosliza a.k.a Mummy
Bersongkok:ustaz nazzil aka Daddy
Panggilan ni semua kawanku,Izzati yang mulakan dahulu..
Pada hari itu, dia dengan beraninya memanggil GPK sahsiah kitaorang daddy..huhu..
Tetapi ust.nazzil tersenyum sahaja..
USTAZ,YOu're VERY SUPORTING..
Jgn cemburu yek..









Bergambar di tangga..

Sekian shaja..

p/s:For student abinm,tingkatan 3,sesiapa nak gmbar lagi..jangan lupa on YM ye..ataupun add di lilac_lavender10@yahoo.com